Termeni și condiții

Informații generale despre serviciile oferite

1. SKYLINE DATA SOLUTIONS S.R.L, în calitate de vânzător, oferă posibilitatea utilizatorilor de a comanda din confortul casei un Extras de Carte Funciară sau un Extras din Planul Cadastral pe Ortofotoplan. Extrasele se pot comanda indiferent de statutul juridic - persoană fizică sau persoană juridică, întrucât factura va fi emisă conform informațiilor introduse în formularul de facturare.

2. Serviciile oferite de către societatea SKYLINE DATA SOLUTIONS S.R.L prin intermediul site-ului ortofotoplan.ro fac referire doar la emiterea de extrase de carte funciară și extrase din planul cadastral pe ortofotoplan.

3. Extrasul de carte funciară reprezintă un document eliberat de către ANCPI - Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliare în care este prezentată situația cadastral-juridică a unui apartament, teren sau construcție, la momentul întocmirii acestuia. Documentul emis este public și cuprinde informații cu privire la suprafață, dreptul de proprietate, eventuale sarcini existente asupra acestuia, precum ipotecă, somații judecătorești, etc.

4. Extrasul din Planul Cadastral pe Ortofotoplan reprezintă o secțiune din planul cadastral, cu reprezentarea tuturor detaliilor liniare ale imobilului respectiv, a imobilelor învecinate și a altor specificații liniare care există în baza de date grafică, la data ultimei actualizări efectuate. Extrasul de plan cadastral are ca suport ortofotoplanul de unde și denumirea acestuia.

5. Plățile aferente pentru emiterea certificatelor se fac prin intermediul platformei EuPlatesc.

 

Informații referitor la site

1. Acest site poate conține link-uri către alte site-uri, care nu se află în proprietatea sau controlul administratorului. Administratorul nu se face responsabil de conținutul, politica și practicile oricărui alt site, exceptând cele deținute de acesta.

2. Administratorul își rezervă dreptul de a modifica "Termenii și condițiile de utilizare" oricând consideră că este necesar. Modificări pot fi aduse acestei pagini fără notificare prealabilă și fără a furniza un motiv specific. Administratorul va nota mereu în josul paginii data ultimului update făcut prezentului document.

3. Toate informațiile folosite pe site și/sau în reclamele promovate pe canalele de pe Social Media sunt utilizate exclusiv cu titlu de promovare.

4.  Orice caracteristici ale site-ului (feature-uri, logo, pagini, text) pot fi modificate de către administrator, și în orice moment administratorul crede ca este necesar, fără notificare prealabilă și fără a furniza un motiv specific.

5. Utilizatorii au în vedere faptul că se lucrează la structurarea și îmbunătățirea conceptului site-ului și acceptă viitoarele schimbări.

6. Utilizatorii nu au dreptul de a interoga administratorul asupra despre modificările făcute asupra paginii web sau suportul tehnic.

7. Conținutul site-ului https://ortofotoplan.ro/ este oferit pentru uz personal și nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, expus, vândut, licențiat cu alte scopuri fără acordul prealabil scris al titularului de drept de proprietate. Administratorul își rezervă toate drepturile pentru acest website și pentru conținutul său. Utilizatorul este de acord sa nu copieze sau sa distribuie materiale unei terțe părți în interes comercial. Violarea acestor drepturi duce la cererea lor în instanță, conform legilor în vigoare.

8. Vânzătorul nu garantează că informațiile de pe site sunt pe deplin complete și nu va fi considerat răspunzător dacă orice utilizator sesizează că există anumite aspecte care nu sunt menționate în cadrul paginilor din site.

 

Informații referitor la cumpărător

1. Extrasele emise prin intermediul site-ului nostru sunt eliberate de către ANCPI și vor fi trimise către cumpărători pe e-mail sau whatsapp, după efectuarea plății aferente.

2. Prețurile pentru emiterea certificatelor pot fi schimbate oricând de către administratorul site-ului, fără a notifica în prealabil utilizatorii.

3. Cumpărătorii iau la cunoștință faptul că trebuie să ofere date cu caracter personal pentru obținerea extraselor de carte funciara sau a planurilor cadastrale. Informațiile cu caracter personal sunt strict confidențiale și sunt colectate doar în scopul emiterii documentelor solicitate. Mai multe aspecte privind prelucrarea datelor cu caracter personal se regăsesc pe pagina dedicată Politica de Confidentialitate

 4. Cumpărătorul ia la cunoștință că în procesul de emitere a certificatelor trebuie să furnizeze anumite date cu caracter personal cerute expres de site și declară că toate datele furnizate de acesta, care sunt inerente procesului de cumpărare, sunt corecte și complete la momentul plasării comenzii.

5. Completați cu atenție informațiile în formular și nu apăsați butonul Comandă și Plătește până nu vă asigurați că datele introduse sunt corecte! În situația în care datele introduse prin intermediul formularului completat la plasarea comenzii nu sunt corecte vi se va emite un document de negație atestând acest fapt. 

6. Suma achitată online nu va fi returnată cumpărătorului în situația în care acesta nu introduce corect datele în formular.

7. Confirmarea comenzii se va face electronic, pe adresa de e-mail furnizată de către cumpărător.

 

Informații privind documentele emise

1. Documentele generate nu pot fi rectificate/modificate sau actualizate.

2. Nu intervenim asupra datelor din documentele emise de către autoritățile competente.

3. Extrasele online emise, indiferent de tipul acestora sunt furnizate în format .pdf și sunt semnate electronic cu certificat calificat extins de către ANCPI.

4. Operatorii nostri vor depune toate diligentele pentru a transmite in timp cat mai scurt comenzile plasate pe site-ul nostru, insa acesti termeni pot suferi modificari ce nu tin de noi.

Timpul de emitere al unui extras poate varia de la 45 min pana la 72 h, in cazuri exceptionale posibil si mai mult. Acest termen poate fi influentat de mai multi factori, precum mentenanta la bazele de date electronice, programului de lucru, sarbatorilor legale.

5. Timpul de prelucrare standard al cererilor venite prin intermediul site-ului este de 1-5 zile lucrătoare.

6. Extrasele emise sunt documente oficiale, emise de către oficiul teritorial.

7. Prețul pentru un extras online este afișat pe site. Nu solicităm și nu arhivăm datele cardului după efectuarea plății aferente.

8. Pentru fiecare document se va emite automat și factura fiscală aferentă.

9. Programul de lucru este de luni până vineri de la 08:00 - 17:00 iar pentru suport sau informații suplimentare ne puteți contacta oricând în intervalul orar declarat telefonic sau pe email la adresa afișată.

 

Ultimul update: 1.12.2021

loader