Politică de confidențialitate

OPERATOR RESPONSABIL în conformitate cu art. 4 punctul (7) din RGPD

Denumire operator: SKYLINE DATA SOLUTIONS S.R.L.

Sediul social: București, Strada Grigore Ionescu, nr 63, Sector 2

Registrul Comerţului: J40/13414/04.08.2021  Cod Unic de Înregistrare: 44693537

Website: https://ortofotoplan.ro  Contact: extrasefunciare@gmail.com 

 

NOTĂ DE INFORMARE GDPR

Scopul prezentului document este să informeze utilizatorii asupra modalității de prelucrare a datelor cu caracter personal care îi privesc și drepturile pe care le au în acest sens, conform Regulamentului (UE) 2016/679 din data de 27.04.2016 și legislația națională privind protecția și securitatea datelor personale în vigoare. 

Echipa noastră se angajează să protejeze datele cu caracter personal colectate și să le utilizeze responsabil, doar în scopurile necesare îndeplinirii comenzilor utilizatorilor.

TIPURI DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Colectăm date cu caracter personal despre utilizatori prin diverse metode. La fiecare interacțiune avută cu site-ul nostru sunt colectate anumite date, indiferent dacă doar navigați pe site-ul https://ortofotoplan.ro/  pentru a vizualiza ofertele noastre.

Am segmentat datele colectate în 4 mari categorii:

  1. Date colectate cu grad de sensibilitate mare sunt cele oferite de către utilizatori  pentru a comanda extrasul de Carte Funciară online sau extrasul din Planul Cadastral pe Ortofotoplan- Nume, Prenume, Adresa completă, Număr de telefon, Adresa de e-mail, Oraș, Județ.

  1. Date colectate pentru prelucrarea plăților online. Toate extrasele de carte funciară  sau extrasele din planul cadastral pe ortofotoplan trebuie achitate online cu cardul de către client. Datele de pe card nu sunt înregistrate întrucât ele ajung direct la procesatorul de plăți care este răspunzător și asigura securitatea informațiilor. Personalul responsabil va vizualiza în platforma aferentă procesatorului de plăți, doar un ID de comandă, inițialele numelui și prenumelui, suma achitată și tipul cardului emis de bancă. 

  2. Date colectate prin Cookies. Informații complete privind cookie-urile utilizate, maniera de colectare și/sau prelucrare a acestora, sunt expuse în secțiunea Politica Cookies. 

  3. Date colectate prin instrumente de marketing. Monitorizăm interacțiunea fiecărui utilizator cu site-ul și pentru a obține informații referitor la trafic utilizăm instrumentul Google Analytics. Acest instrument de marketing colectează numeroase date despre utilizatori precum dispozitive utilizate, sex, categoria de vârstă, date demografice, afinități, locație, provider internet, browser, comportamentul în paginile site-ului nostru, adresa IP, valoarea produselor cumpărate, etc. 

 

 DREPTURILE FUNDAMENTALE ALE UTILIZATORILOR

  • Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal

  • Dreptul de acces la datele cu caracter personal

  • Dreptul de opoziție la utilizarea datelor cu caracter personal. 

  • Dreptul la ștergere.

  • Dreptul de a va retrage consimtamantul și Dreptul la portabilitatea datelor. 

Dacă considerați că datele cu caracter personal ce vă privesc sunt prelucrate ilegal puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. 

 

UTILIZAREA ȘI STOCAREA DATELOR

Indiferent de situație, toate datele sunt colectate și arhivate în condiții de siguranță și nu sunt prelucrate în alt scop decât cel prevăzut expres de către administratorul site-ului.

Societatea noastră nu va vinde/înstrăina/expune datele cu caracter personal colectate pentru livrarea extraselor emise. Pentru procesele de ofertare, livrare, facturare, contractare, marketing, automat anumite informații oferite sunt partajate cu terțe părți precum:

  • Furnizorul de servicii de e-mail

  • Furnizorul de hosting 

  • Google Analytics

  • Platforme precum Google sau Facebook

  • Instituții ale statului, conform prevederilor legale

Este posibil ca unii furnizori să stocheze date și în afara UE precum Google sau Facebook. Toți acești furnizori respectă însă politicile GDPR.

Căutăm în permanență să implementăm măsuri de siguranță interne atât tehnice cât și organizatorice, pentru a proteja datele colectate împotriva accesului neautorizat. 

 

INFORMAȚII DE INTERES SUPLIMENTARE

Pentru orice informații suplimentare sau pentru exercitarea drepturilor enumerate de care beneficiați, vă rugăm să ne contactați în scris pe e-mail la adresa extrasefunciare@gmail.com sau să ne trimiteți o scrisoare  puteți trimite o scrisoare la adresa menționată anterior. 

 

  • A.N.S.P.D.C.P. - Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor, cu sediul în: b-dul. Magheru, nr. 28-30, sector 1, București, website: http://www.dataprotection.ro/ 

  • Politica de confidențialitate Google - AICI

  • Politica de Confidențialitate Google Analytics - AICI

  • Politica de confidențialitate Facebook - AICI

loader